בסדנאות הבישול צמחוני בריא אני מתמקדת בהכנת אוכל מהיר, קל להכנה, מירקות העונה, דגנים מלאים וקטניות. המתכונים מחולקים למשתתפים בתחילת הסדנא, הם כתובים בצורה ברורה וקצרה.

נלמד להכין מנות מגוונות, שיכולות להיות ארוחה בפני עצמה, או תוספות לאלה מאיתנו שהם לא צמחונים.

הסדנא מתחלקת לחלק מעשי, בו אפשר לבחור להיות שותפים פעילים בסדנא ולהכין את האוכל ולהיות "סו שף", או לבחור לצפות לראות את תהליך ההכנה. בחלק המעשי נלמד על טכניקות לבישול בריא, צורת חיתוך והכנה והתנסות בהכנת מגוון רחב של מאכלים.

בחלק העיוני נדבר על

    • עקרונות התזונה השפויה,
    • טיפים לבישול בריא,
    • למה דיאטות לא עובדות,
    • הקשר לתזונה על פי הרפואה הסינית,
    • שאלות מהקהל ועוד מגוון נושאים על פי ניסיוני רב השנים כמטפלת ברפואה סינית ומנחת סדנאות בישול בריא צמחוני.

סדנא נמשכת כ 3 שעות ומתקיימת באוירה אינטימית, כ 10-15 משתתפים, במטבח ביתי המאובזר והמותאם לסדנאות.
בסוף כל סדנא עורכים ארוחה גדולה ואוכלים מכל מה שהכנו.
בכל חודש משתנה נושא הסדנא, ניתן להירשם לסדנא אחת או לרצף של סדנאות.
אין צורך בידע קודם בבישול.
הסדנאות הן מפגש לימודי, מעשיר ומהנה, חווית אוכל ומפגש חברתי.
ניתן לקבוע סדנאות בישול לכבוד ימי הולדת, ימי גיבוש וחגיגות נוספות.

ענתה בניית אתרים